NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Fangoterapia

Fangoterapia

La fangoteràpia no necessàriament és un tractament que deixa el cos cobert de fang fosc o verdós, actualment hi ha productes que no deixen aquest residu que embruta i dificulta la neteja post aplicació.

La seva forma d'aplicació és lenta i harmoniosa, es procedeix a l'aplicació del fang mitjançant massatges que estimulin la circulació sanguínia i afavoreixin la penetració dels principis actius.

El fang és antisèptic i desinfectant; antiinflamatori, relaxant, exfoliant, el que aconsegueix estimular la reproducció cel·lular, de manera que s'utilitzen amb fins estètics, estimula la circulació aconseguint una adequada nutrició de l'epidermis en zones on falla la irrigació. I en certes línies de fangoteràpia (generalment de color fosc) compleix una funció netejadora, en la qual és emprada per a l'eliminació d'excés de greix al cutis, fins i tot en pells amb els porus molt dilatats (oberts).

El pla de treball varia segons la necessitat de cada persona; en general són sessions cada 15 dies per dos mesos i després una disminució en el tractament a 1 sessió mensual de sosteniment.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada