NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Neteja de cutis

Neteja de cutis

La neteja de cutis és un procediment que no és agressiu, destinat a millorar l'aspecte de la pell, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl·lules més superficials i extirpar els famosos "punts o negres o barretes" (en dermatologia "barbs") i els micro-enquistaments que es van acumulant amb el temps.

Perquè la neteja de cutis tingui èxit, és important la utilització de certes cremes per preparar la pell. El procediment dura aproximadament entre 50 minuts i una hora, ja que després de la neteja es realitza un drenatge limfàtic. La neteja té quatre passos:

* Polit
* Extracció
* Descongestió
* Nutrició de la pell

El primer pas de la neteja de cutis, la higiene cutània o polit, es realitza amb diferents emulsions seleccionades per a cada tipus de pell. Després, a fi de realitzar l'extracció, s'apliquen cremes abrasives per eliminar les capes més superficials de la pell i estovar els barbs. Finalitzada l'extracció, es col·loquen sobre la pell locions i cremes antisèptiques, després s'apliquen productes (gels o cremes) descongestius i es realitza un drenatge limfàtic. L'últim pas és la nutrició de la pell a partir de la col·locació de diferents màscares a base de vitamines i col·lagen.

La freqüència i indicació de la neteja dependrà de cada tipus de pell. És important recordar que:

* La pell seca: amb prou feines té impureses, sol ser tirant i tendeix a la formació d'escates i arrugues. Els porus en general són poc perceptibles, la superfície de la pell llueix opaca i està deshidratada.
* La pell greixosa: es caracteritza per porus grans i oberts. La pell és gruixuda, la seva superfície és humida i presenta una bona hidratació.
* La pell mixta: sol ser greix a la zona "T" de la cara mentre en els pòmuls és aspra i tirant.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada