NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Massatge facial

Massatge facial

El massatge és una combinació de manipulacions, suaus i ordenades, amb ritme i intensitat determinades, efectuat harmoniosament i metòdicament, amb fins higiènics, preventius i terapèutics.

Segons la tècnica que s'utilitzi, es buscarà actuar sobre el sistema circulatori, dipòsits adiposos (greixos localitzats), tonicitat muscular, sistema nerviós, estat psíquic, etc.

Perquè el massatge sigui beneficiós les manipulacions han de ser aplicades per persones especialitzades. El massatge manual és insubstituïble perquè la tècnica és més precisa i diferent per a cada zona de la cara.

Beneficis del  massatge facial:

* Augment del flux sanguini
* Augment d'absorció de substàncies nutritives
* Desintoxicació dels teixits
* Augment del to muscular
* Des-estressant, Sedant
* Estimulant del metabolisme cel·lular

Objectiu del tractament:

Mantenir l'elasticitat, la tonicitat i el trofisme de la pell i dels músculs cutanis, prevenint així l'aparició d'arrugues i la pèrdua de turgència i frescor que són pròpies d'un rostre jove i sa. Per això, a més, s'han d'utilitzar cosmètics adequats per a cada tipus de pell.

Durada del tractament:

6 a 8 sessions (estimatiu, depenent de la fesomia facial)

També pots realitzar-te una sola sessió com a relaxant i per aportar nutrients essencials. Per millorar el to muscular és necessari el tractament complert.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada