NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Xocoterapia

Xocoteràpia

La xocoteràpia és un tractament beneficiós tant física com mentalment ja que ens permet hidratar i tonificar la nostra pell al mateix temps que ens ajuda a relaxar-nos i deixar de banda l'estrès.

Per realitzar aquests massatges s'utilitza una barreja de cacau pur, mantega de cacau i oli d'ametlles, que té sals minerals com magnesi, fòsfor i calci que hidraten i suavitzen la nostra pell, a més de tenir una acció reductora de greixos per la qual cosa es recomanen per tractar la flacciditat i la cel·lulitis.

Un altre gran benefici de la xocoteràpia és el comprovat efecte antioxidant dels seus components que ajuden en tractaments anti-envelliment revitalitzant la pell de manera sorprenent.

A nivell psicològic s'ha provat que la xocolata activa les endorfines i estimula la serotonina el que fa meravelles pel nostre estat d'ànim actuant com calmant natural.

El tractament de massatges amb xocolata és un tractament integral, és a dir, abasta tant cos com a rostre. Dura al voltant d'una hora en què el primer pas és preparar el cos amb una exfoliació completa a base de massatges rotatius. A continuació, s'aplica la barreja de xocolata i oli d'ametlles sobre tot el cos. Es fan massatges i es culmina amb una dutxa i l'aplicació d'una crema hidratant a base de cacau.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada