NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Stone Massage

Stone massage

La combinació de pedres és una de les grans novetats en massatges i tractament antiestrès.
El que es coneix com a teràpia geotermal, coneguda com "stone massage" és la tendència més sol.licitada en els SPA més prestigiosos del món.

Stone massage s'inspira en les disciplines orientals, segons les quals estan situats set chakres al llarg del canal central del cos, centre de l'energia vital i que es correspon amb diversos òrgans. El massatge amb pedres calentes i fredes és una tècnica mil.lenària. Des de fa molts anys, tant la cultura Xina, com la dels indis americans, utilitzaven les pedres calentes per donar massatge i alleujar malalties. Des d'aquests set punts chakra, l'energia és distribuïda a tot l'organisme, gràcies als nombrosos canals energètics que el travessen i que estan units a ells.
Aquesta teràpia va més enllà de l'experiència física dels massatges típics. Penetra a dimensions més profundes de relaxació, salut i benestar.
El metabolisme i la circulació són estimulats, per això el pacient arriba a un estat de relaxació profund i l'espiritualitat és equilibrada mentre que el procés sanador es porta a terme.

Les pedres calentes incrementen el reg sanguini i el metabolisme cel·lular, originen vasoconstricció i alliberament d'histamina que actua sobre el dolor i els processos inflamatoris.
Pedres calentes i fredes, negres i blanques, s'alternen per fer massatges al cos: les calentes relaxen la musculatura i les fredes tonifiquen l'organisme. Hi ha una per a cada zona del cos: les espatlles, els genolls, els peus, el coll, el clatell .... No cremen, no fan mal, les mans hàbils i expertes del massatgista les llisquen de dreta a esquerra, de dalt a baix, permetent a qui se sotmet al tractament experimentar una profunda sensació de benestar i relax.

Beneficis de les pedres

* La teràpia indueix a la meditació profunda i ajuda a problemes específics.
* La diferència de temperatures ajuda a relaxar els músculs i a alleujar algunes malalties.
* Relaxació més profunda que el massatge tradicional.
* Ajuda a millorar el dolor crònic d'alguna zona corporal.
* Eliminació de toxines al cos.
* Ajuda a eliminar malestars de l'esquena i el coll.
* Indueix al relaxament i redueix l'estrès. Calma el sistema nerviós.
* Incrementa la circulació sanguínia.
* Accelera el drenatge dels ganglis limfàtics.

La utilització de pedres (de basalt, volcàniques, de riu, etc.) calentes és un dels remeis més idonis per ajudar a relaxar-se i dormir profundament.
Aquesta indicat per a persones amb estrès, nervis, ansietat, insomni i per als problemes de dolors d'esquena, dolors musculars, mala circulació, artrosi, artritis, etc. A causa de la pròpia naturalesa del tractament, els resultats es perceben de forma notable a partir de la primera sessió.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada