NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Massatge amb Pedres semiprecioses

Massatge amb pedres semiprecioses

Un massatge amb pedres és l'experiència més primitiva, bàsica i natural de l'univers mineral. Mentre l'home s'acollia en coves excavades a les roques de les muntanyes, va tirar la primera pedra per caçar.

Després els minerals van formar part de la seva primera teràpia manual per calmar el dolor per fregament. Des de llavors fins ara el món ha canviat molt: gratacels de formigó i un sofisticat sistema de vida. Just en aquest moment, les teràpies minerals ofereixen una forma relaxant per tornar a la naturalesa veritable.

El Saló torna als orígens de l'home i dissenya un massatge amb les pedres capaces d'aportar alleugeriment als músculs tensos i dolorosos: volcàniques i de marbre. Els resultats d'aquesta teràpia aconsegueixen arribar al relax i la pau interior.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada