NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Massatge amb pindes

Massatge amb pinces

Les pindes són uns saquets de tela lligats amb un cordill i en el seu interior trobem una preparació formada per herbes aromàtiques i medicinals (romaní, espígol, menta i cítric), o bé pedres energètiques.

Aquests saquets s'escalfen al vapor i es s'omplen amb oli d'ametlles per hidratar la pell com a pas posterior a la polvorització del cos amb aigua de roses. Aquest gest proporciona una sensació de benestar i relaxació gairebé instantània.

Es realitzen moviments neurosedants amb les pindes, alternant-los amb moviments circulars més forts al llarg dels músculs. La tela de les pindes és molt agradable a la pell i desprèn una calor que estimula aquells músculs endurits per una mala postura, calmant les contractures pel fet que l'espígol té forts poders de relaxació.

Els seus beneficis són nombrosos:

* Acció de termoteràpia superficial que actua sobre els porus de la pell, facilitant així l'acció i absorció de les plantes.
* Efecte desintoxicant de la pell i l'organisme.
* Efecte relaxant en músculs, tendons i articulacions.
* Acció hidratant.
* La col·locació dels pindes en punts estratègics del cos ajuda no només a la relaxació profunda, sinó també a contenir i alleujar molèsties i dolors, alleujant els estats d'estrès, tant físic com mental.
* Anti-inflamatori.

El massatge amb pindes està especialment indicat per a situacions d'estrès. A més, està especialment indicat per a aquelles persones que pateixen insomni, ja que la combinació del massatge amb les herbes genera tal sensació agradable al cos, que provocarà una tranquil·la sensació de son a l'hora d'anar-se'n al llit.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada