NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Drenatge Linfàtic

Drenatge Linfàtic

El drenatge limfàtic és una especialitat de massatge que actua directament sobre el sistema limfàtic, responsable d'eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunitari. El seu efecte es deixa notar sobre la pell perquè activa la circulació i millora la micro-circulació.

A més, fa front a la cel.lulitis evitant la retenció de líquids. El nostre organisme disposa d'un sistema circulatori que es compon de 3 parts:

1- Sistema arterial (porta sang amb oxigen i nutrients)

2- Sistema venós (retira la sang sense oxigen i amb desfets)

3- Sistema limfàtic (encarregat de retirar l'excés de líquid i deixalles)


El sistema limfàtic funciona com a aparell de depuració o neteja, però també exerceix en qualitat de sistema de protecció i defensa del propi organisme. A més exerceix una funció clau en la nutrició dels teixits, especialment gràcies al seu efecte netejador, que es deixa notar sobre la pell. Cal tenir en compte que la major part dels tractaments estètics generen un increment de la irrigació, el que es tradueix en una millora de l'aportació nutritiu i d'oxigen sobre l'àrea tractada.

El drenatge limfàtic és una teràpia física que estimula la circulació afavorint la sortida de líquids amb desfets, disminució de la inflor, dolor i símptomes producte de la malaltia circulatòria. El massatge circulatori es realitza a tot el cos per estimular la circulació en general, amb especial dedicació als llocs més afectats amb inflor (edemes) com poden ser les cames, braços i abdomen, també pit i esquena.

Es requereix de diverses sessions per obtenir un resultat important, el que es nota ràpidament amb la disminució de la inflor, pesadesa i dolors. El drenatge limfàtic manual és una teràpia de luxe que suma el benestar corporal que aporten els massatges convencionals seu poder per eliminar toxines i augmentar la resposta immunitària de l'organisme.

A més aquesta recomanat per preparar els teixits abans d'una cirurgia estètica.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada