NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Presoterapia

Presoterapia

La Pressoteràpia és una tècnica mecànic-pneumàtica, la més innòcua i beneficiosa que es pot aplicar ara per ara a gairebé totes les persones.
La seva principal funció és provocar un massatge de retorn venós i limfàtic, tant al tronc com a les extremitats superiors i inferiors, mitjançant l'últim avanç demostrat objectivament denominat la "compressió en ona ".

El tractament de pressoteràpia s'efectua introduint les extremitats corporals en unes botes o maneguets, amb una doble paret que forma una càmera inflable, on amb ajuda d'un compressor, s'insufla aire a pressió correctament dosificada.

L'objectiu de la pressoteràpia és millorar alguns dels problemes que afecten en un nombre elevat de casos a homes i dones.

La pressoteràpia basa la seva acció en la consecució d'una compressió externa que origini un augment del pas del líquid intersticial al interior dels capil·lars i vasos limfàtics, afavorint la reabsorció d'edemes. Al mateix temps, el massatge pressionant facilita el lliscament fisiològic del flux venós i limfàtic, activant així la circulació de retorn.

La pressoteràpia pot tractar tot el cos, especialment abdomen, cames i braços, resolent la incòmoda i tan habitual retenció de líquids, els trastorns
circulatoris i varicosos, els edemes, la cel·lulitis, etc. Proporcionant a més una agradable sensació de relaxació i benestar.

A més de varius, edemes, circulació limfàtica o cel.lulitis, la pressoteràpia, per exemple, és un gran aliat en els tractaments pre i post-liposucció, pre i post-part, antiestrès, cames cansades, menopausa, inflor localitzada, osteoporosi, problemes menopàusics, migranyes i per relaxar els músculs i cos en general.

El Saló posseeix un únic equip que combina aquestes tres tècniques:
Pressoteràpia + Termoteràpia + Electro-estimulació.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada