NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Plataforma vibratòria

Plataforma vibratòria

Les opinions de diversos professionals de la medicina han posat de manifest els incomptables beneficis d'aquest nou mètode d'exercici efectiu i veloç, el qual duplica l'efecte del treball esportiu habitual però sense sotmetre el cos a demanda física.

L'estudi dels beneficis de les vibracions amb una plataforma vibratòria oscil.lant basculant s'ha realitzat ininterrompudament al llarg dels últims 60 anys. L'àmplia llista d'excel·lents resultats obtinguts no fan més que ratificar els múltiples beneficis que l'exercici vibratori pot oferir.

La plataforma vibratòria tracta malalties relacionades amb la cel·lulitis, l'excés de pes, la musculació i el dolor d'esquena. L'exercici continu produeix beneficis en la força i la flexibilitat muscular, sent particularment beneficiós per a tractaments de rehabilitació. Els seus beneficis van més enllà dels musculars, ja que també proporciona beneficis en la pell, la irrigació sanguínia i el sistema hormonal. Cada benefici abans nomenat contribueix en el seu conjunt a flexibilitzar, massatges i relaxar el cos, activant altres estímuls de llarga durada que repercuteixen en el sistema nerviós central i produeixen una sensació de benestar.

En el cas de la gent gran, el principal benefici rau en la possibilitat de fer exercici amb un mètode d'entrenament de baix impacte, per a les persones que no poden sotmetre als exercicis convencionals. Els principals beneficis repercuteixen en el manteniment de les articulacions, la força funcional i el rendiment cardiovascular.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada