NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

IPL (Fotodepilació llum pulsada)

IPL (Fotodepilació llum pulsada)

Què és la fotodepilació?

Amb la fotodepilació IPL, l'energia lluminosa és absorbida principalment per la melanina del pèl, i això fa que augmenti la temperatura, transmetent aquesta temperatura per inducció a les cèl·lules amb el que aconseguim danyar aquestes cèl·lules de forma irreparable. Depenent de la fase on agafem el pèl serà major o menor.

Quants tractaments es necessiten?

La quantitat de tractaments de depilació per llum polsada intensa varia segons la persona i també segons la zona a tractar. La majoria de les persones necessiten de 6 a 8 tractaments per aconseguir el resultat desitjat.

És possible la depilació permanent?

No La pell és naturalment productora de pèl. El que és permanent és la reducció de la quantitat de borrissol amb una mitjana de 85 a 90%.

Quin tipus de pell i color del cabell poden tractar?

Pràcticament tots els tipus. No s'han de tractar parts del cos bronzejades, exposades al sol o a un bronzejat artificial en un termini de 7 dies abans del tractament.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada