NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Foto-rejoveniment

Fotorrejoveniment

El foto-rejoveniment és un dels tractaments més comuns actualment, la utilització de la llum polsada és un revolucionari sistema metge que aconsegueix millorar de manera molt visible l'aspecte de la pell.

És un mètode molt eficaç per a totes aquelles persones que no es volen sotmetre a una intervenció de cirurgia estètica, evitant un llarg període de recuperació amb múltiples molèsties, però que volen recuperar el bon aspecte de la pell, que s'ha anat perdent amb el pas del temps i de les contínues agressions externes (exposició solar, contaminació, vent...)

La utilització de la llum polsada en tractaments de rejoveniment permet penetrar en l'epidermis amb l'energia suficient per estimular els fibroblasts i aconseguir que les fibres de col·lagen recuperin la mida i el gruix que, inevitablement, es va perdent amb el pas del temps.

A causa dels seus nombrosos avantatges, entre les més destacades, que es tracta d'un tractament indolor, que no deixa cicatrius, que dura uns pocs minuts i que ofereix un resultat molt més natural que el que s'obtindria amb altres opcions.

Pel que fa a les cicatrius de l'acne: reduint significativament el eritema, així com l'excessiva pigmentació de les cicatrius de l'acne.
Aquells casos en què la pell apareix aspra i amb porus dilatats, la millora és molt perceptible, reduint la mida dels porus al voltant d'un 50%.

El tractament:

El rejoveniment facial és un tractament indolor i amb una garantia de resultat total. Cada sessió de foto-rejoveniment es realitza aproximadament durant 15 a 20 minuts.

És recomanable realitzar un tractament de 6 sessions durant els sis mesos de menys sol per aconseguir un resultat òptim. I tornar a repetir tractament cada any si la persona ho necessita.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada