NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Electroestimulació

Electroestimulació

 

La Electro-estimulació és una tecnologia profundament estudiada que consisteix en la generació d'una contracció muscular induïda per impulsos elèctrics generats per un dispositiu electrònic.

Aquests dispositius entren en contacte amb el cos per mitjà d'elèctrodes de superfície que es distribueixen per sobre de la pell i en els punts on els nervis motors del cos innerven els músculs que es desitgen estimular.

La Electro-estimulació bàsica transmet impulsos elèctrics que imiten el potencial d'acció que, de forma natural, viatja al llarg de la membrana cel·lular.

D'aquesta manera es fan contraccions musculars d'una forma totalment controlada i segura, obtenint-se els beneficis inherents al treball muscular, com ara l'augment de to (reafirmació), resistència muscular, força, millora de la circulació sanguínia, oxigenació de les cèl·lules musculars, increment del consum d'energia, etc.

En l'última dècada, i gràcies a la sinergia dels avenços en la investigació científica i del desenvolupament tecnològic, ha estat possible desenvolupar dispositius ultra-avançats, que no solament imiten el potencial d'acció utilitzat pel cos per ordenar contraccions de teixits musculars, tal com fa la electro-estimulació, sinó que també han permès imitar altres potencials d'acció utilitzats pel cos per comunicar entre el sistema nerviós i altres teixits corporals, a part dels musculars.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada