• Beauty Globes

  Beauty Globes

  Beauty Globes són uns originals globus de vidre, que han dissenyats per tal d'aconseguir un massatge completament relaxant.

  Aquesta tècnica ha sorprès els professionals de tot el món, ja que compta amb una excel lent sensació de confort per la cara dels clients...

  Més informació

 • Massatge facial

  Massatge facial

  El massatge és una combinació de manipulacions, suaus i ordenades, amb ritme i intensitat determinades, efectuat harmoniosament i metòdicament, amb fins higiènics, preventius i terapèutics.

  Segons la tècnica que s'utilitzi, es buscarà actuar sobre el sistema circulatori, dipòsits adiposos (greixos localitzats), tonicitat muscular, sistema nerviós, estat psíquic, etc.

  Més informació

 • Peelings facials

  Peeling facial

  El peeling facial consisteix a aplicar substàncies químiques especials sobre la pell, que remouen les primeres capes per regenerar i produir cèl·lules noves.

  Si volem tractar problemes d'acne o bé, la nostra pell presenta arrugues molt fines pel sol, el millor és recórrer al peeling químic. Però si les marques d'acne són molt visibles o els danys més severs, és recomanable un peeling abrasiu, de major intensitat que el químic.

  Més informació

 • Col·lagen i algues amb caviar

  Col·lagen i algues amb caviar

  El nostre Tractament de Col·lagen i algues amb caviar, a més de ser un actiu en si mateix és un magnífic potenciador de l'acció de posteriors tractaments.

  D'entre els diferents tipus de tractaments amb els que treballem, triarem el que per les seves propietats, aconsegueixi tractar la seva pell de la forma més personalitzada, específica i efectiva.

  Més informació

 • Neteja de cutis

  Neteja de cutis

  La neteja de cutis és un procediment que no és agressiu, destinat a millorar l'aspecte de la pell, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl·lules més superficials i extirpar els famosos "punts o negres o barretes" (en dermatologia "barbs") i els micro-enquistaments que es van acumulant amb el temps.

  Perquè la neteja de cutis tingui èxit, és important la utilització de certes cremes per...

  Més informació

Christina Cosmetics
El Saló
Massada