• Peeling corporal

  Peeling Corporal

  El peeling corporal és el tractament perfecte per aconseguir de nou la finor i la frescor de la teva pell.

  L'objectiu principal és el de netejar en profunditat la pell purificant i oxigen per donar-li la densitat i elasticitat apropiada.

  Més informació

 • Drenatge Linfàtic

  Drenatge Linfàtic

  El drenatge limfàtic és una especialitat de massatge que actua directament sobre el sistema limfàtic, responsable d'eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunitari. El seu efecte es deixa notar sobre la pell perquè activa la circulació i millora la micro-circulació.

  A més, fa front a la cel.lulitis evitant la retenció de líquids. El nostre organisme disposa d'un sistema circulatori que es compon de 3 parts:

  Més informació

 • Massatge terapèutic

  Massatge terapèutic

  Mitjançant un massatge d'esquena o coll es relaxa la zona afectada. Pot ser beneficiós si el dolor prové d'una contractura.

  En qualsevol cas, el massatge alleuja la tensió muscular i redueix el risc de patir una lesió. A més, augmenta el grau de benestar mental, el que incideix en un alleujament del dolor que sent el pacient.

  Més informació

 • Essenthial Candle Sensation

  Essential Candle Sensation

  La veritable bellesa i l'autèntic benestar provenen d'un lloc profundament arrelat en el nostre interior que es manifesta quan cos, ment i esperit estan en harmonia. Pensant en això, El Saló presenta Essenthial Candle Sensations: aroma, calor i color; veles per a massatges.

  Més informació

 • Xocoterapia

  Xocoteràpia

  La xocoteràpia és un tractament beneficiós tant física com mentalment ja que ens permet hidratar i tonificar la nostra pell al mateix temps que ens ajuda a relaxar-nos i deixar de banda l'estrès.

  Per realitzar aquests massatges s'utilitza una barreja de cacau pur, mantega de cacau i oli d'ametlles, que té sals minerals com magnesi, fòsfor i calci que hidraten i suavitzen...

  Més informació

 • Massatge amb Pedres semiprecioses

  Massatge amb pedres semiprecioses

  Un massatge amb pedres és l'experiència més primitiva, bàsica i natural de l'univers mineral. Mentre l'home s'acollia en coves excavades a les roques de les muntanyes, va tirar la primera pedra per caçar.

  Més informació

 • Massatge amb pindes

  Massatge amb pinces

  Les pindes són uns saquets de tela lligats amb un cordill i en el seu interior trobem una preparació formada per herbes aromàtiques i medicinals (romaní, espígol, menta i cítric), o bé pedres energètiques.

  Aquests saquets s'escalfen al vapor i es s'omplen amb oli d'ametlles per hidratar la pell com a pas posterior a la polvorització del cos amb aigua de roses...

  Més informació

 • Stone Massage

  Stone massage

  La combinació de pedres és una de les grans novetats en massatges i tractament antiestrès.
  El que es coneix com a teràpia geotermal, coneguda com "stone massage" és la tendència més sol.licitada en els SPA més prestigiosos del món.

  Stone massage s'inspira en les disciplines orientals, segons les quals estan situats set chakres...

  Més informació

 • Massatge Relaxant

  Massatge relaxant

  Depenent de l'estat en què es troba cada persona, combinem les tècniques necessàries per aconseguir un estat de relaxació i descans, tranquil·litat...

  Algunes persones arriben a quedar adormides i a tenir fins i tot algun somni. En aquests casos, la sensació és d'haver dormit un parell d'hores i estar molt descansat. La principal característica és que és un massatge suau, agradable i indolor.

  Més informació

Christina Cosmetics
El Saló
Massada