• Radiofreqüència corporal i facial

  Radiofreqüència corporal i facial

  La radiofreqüència consisteix en l'aplicació d'ones electromagnètiques, que penetren en les capes més profundes de la dermis sense malmetre les capes superficials, produint el grau d'excitació necessària en cada regió corporal (cel·lulitis, remodelació corporal, estries, zona abdominal específica, reafirmació corporal) o facial (rejoveniment, efecte lifting, tractament antiarrugues, doble mentó i coll). A més disposa d'un programa específic per endurir i aixecar mames i glutis.

  Més informació

 • Fotorrejoveniment

  Fotorrejoveniment

  El foto-rejoveniment és un dels tractaments més comuns actualment, la utilització de la llum polsada és un revolucionari sistema metge que aconsegueix millorar de manera molt visible l'aspecte de la pell.

  És un mètode molt eficaç per a totes aquelles persones que no es volen sotmetre a una intervenció de cirurgia estètica, evitant un llarg període de recuperació amb múltiples molèsties...

  Més informació

 • IPL (Fotodepilació llum pulsada)

  IPL (Fotodepilació llum pulsada)

  Què és la fotodepilació?

  Amb la fotodepilació IPL, l'energia lluminosa és absorbida principalment pel cromòfor melanina del pèl, i això fa que augmenti la temperatura transmetent aquesta temperatura per inducció a les cèl·lules, amb el que aconseguim danyar aquestes cèl·lules de forma irreparable. Depenent de la fase on agafem el pèl serà major o menor.

  Més informació

 • Plataforma vibratòria

  Plataforma vibratòria

  Les opinions de diversos professionals de la medicina han posat de manifest els incomptables beneficis d'aquest nou mètode d'exercici efectiu i veloç, el qual duplica l'efecte del treball esportiu habitual però sense sotmetre el cos a demanda física.

  L'estudi dels beneficis de les vibracions amb una plataforma vibratòria oscil.lant basculant s'ha realitzat ininterrompudament al llarg dels últims 60 anys. L'àmplia llista d'excel·lents...

  Més informació

 • Electroestimulació

  Electroestimulació

   

  La Electroestimulació és una tecnologia profundament estudiada que consisteix en la generació d'una contracció muscular induïda per impulsos elèctrics generats per un dispositiu electrònic.

  Aquests dispositius entren en contacte amb el cos per mitjà d'elèctrodes de superfície...

  Més informació

 • Termoterapia

  Termoterapia

  La termoteràpia és l'aplicació amb finalitats terapèutiques de calor sobre l'organisme per mitjà de cossos materials de temperatura elevada, per sobre dels nivells fisiològics. L'agent terapèutic és la calor, que es propaga des del agent tèrmic fins l'organisme, produint en principi una elevació de la temperatura i, com a conseqüència d'aquesta elevació, sorgeixen els efectes terapèutics.

  Més informació

 • Presoterapia

  Presoterapia

  La Pressoteràpia és una tècnica mecànic-pneumàtica, la més innòcua i beneficiosa que es pot aplicar ara per ara a gairebé totes les persones.
  La seva principal funció és provocar un massatge de retorn venós i limfàtic, tant al tronc com a les extremitats superiors i inferiors, mitjançant l'últim avanç demostrat objectivament denominat la "compressió en ona ".

  Més informació

 • LPG corporal i facial

  LPG Corporal i facial

  El LPG facial o lift massage aconsegueix rejovenir la cara sense arribar a la cirurgia ni als farcits d'arrugues és a dir un efecte lífting visible en poques sessions.

  La tecnologia lift massage és un remei natural contra les arrugues. Consisteix en l'emissió micro-pulsador en la superfície de la pell per estimular en profunditat les cèl·lules de la joventut (fibroblasts) i aconseguir augmentar la creació natural de col·lagen i elastina...

  Més informació

Christina Cosmetics
El Saló
Massada