NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Tint permanent de pestanyes

Tint permanent pestanyes

La tècnica de tint permanent de pestanyes permet accentuar la curvatura natural de les pestanyes. Aquest efecte s'obté gràcies a l'aplicació de petits bigudins elegits en funció del llarg de les pestanyes i fixat sobre les parpelles mitjançant un producte adhesiu, i a l'actuació d'un gel de permanent i un neutralitzant.

Si creus que els teus pestanyes són massa curtes, si no t'agrada el seu color i ja estàs cansada d'utilitzar mascaretes que no solucionen res, atreveix-te a tenyir i a donar una forma molt més espectacular.

El color més utilitzat en tints és el negre. Amb això evites aplicar la mascareta diàriament, però si ets més atrevida i t'agraden altres colors, també hi ha altres tons com els marrons i els blaus. A més, aporten més gruix a les pestanyes i la seva durada ronda entre els 3 i quatre mesos, fins que reapareix el color natural. Aquest tipus de tints ho solen utilitzar persones que tenen un to molt clar i amb prou feines poden lluir pestanyes, si no és amb ajuda de la mascareta.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada