NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Manicures

Manicures

Prova el nou Gelish sobre la teva ungla natural, esmalt de gel que queda brillant i intacte durant un mínim de tres setmanes.

Les mans parlen molt de tu. Llueix unes ungles arreglades, boniques i brillants.

Les ungles estan formades per capes de proteïnes fòsfor, calci, ferro i de cèl·lules mortes. Totes aquestes làmines calloses s'uneixen mitjançant la substància coneguda com queratina.

Les ungles contenen entre un 7 i un 12% d'aigua, i un 0,15% de lípids. El creixement de la ungla depèn del procés de producció de queratina, que té lloc en el la part més profunda, en el plec de l'ungla i creix a raó d'uns 3 mm al mes.

El que normalment s'entén per "ungla" és en realitat només una part, la làmina formada per cèl·lules mortes. La mitja lluna, aquesta secció perlat amb forma de quart creixent és l'única porció visible de la matriu que és la part viva i el pont d'unió amb la làmina. La matriu és la base de l'ungla, la part viva amagada sota la pell. Aquí és on es determina la qualitat i la seva salut i on es formen les noves cèl·lules que empenyen a les velles cap endavant. La cutícula que envolta l'ungla produeix constantment noves cèl·lules, rebutjant les mortes que apareixen resseques i que poden deformar i escurçar l'ungla.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada