NOVETATS

Centre mèdico-estètic
Centre mèdico-estètic Des d’avui us comuniquem que El saló estètica avancada ha incorporat nova activitat i ara també...

Exfoliació corporal
Exfoliació corporal Aquest estiu prepara la teva pell amb l'exfoliació corporal, renova la teva pell: estimula l'alli...

Depilacions

Depilacions

Les tendències més properes a la nostra era són la depilació decorativa i la que ara està més sol.licitada és la depilació integral que ve de la mà de la depilació brasilera. Temps més atrevits i no per cobrir els símptomes de la manca d'higiene, si no per estètica i major higiene a la zona.

La depilació decorativa o art depilatori, com en diuen alguns, ofereix divertides formes desitjades pels clients com estrelles, cors... es realitza normalment amb tècniques de rasurat.

La depilació integral ara està molt sol·licitada, homes i dones trien aquesta opció per motius d'higiene, comoditat i estètica. La depilació d'ingles brasileres segueix sent de les més triades pel sexe femení per la seva comoditat per exemple a l'hora de lluir vestit de bany i ara amb la depilació làser més encara, però cada vegada més s'opta per eliminar el pèl de la zona de forma més extensa.

Tots els tipus de depilació que oferim a El Saló garanteixen bons resultats. Vingui al nostre centre especialitzat a realitzar aquest tractament amb tecnologia IPL (Intensa Llum Polsada) i resultats comprovats.

Christina Cosmetics
El Saló
Massada